Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Булгартрансгаз откри търг за модернизация на системите за автоматично управление на компресорни станции

Булгартрансгаз откри търг за избор на фирма, която ще извърши модернизация на системите за автоматично управление на газокомпресорни агрегати и общостанционните системи на компресорни станции Вълчи Дол и Полски Сеновец. 

Модернизираните системи трябва да имат възможност за управление от диспечерската зала и да намали до минимум присъствието на хора в машинна
зала. Основни подсистеми на газокомпресорните агрегати включват система за смазване, лубрикаторна маслена система, система за натоварване, система за надув (свръхналягане) на главния електродвигател, кранова обвръзка на ГКА, електрозахранване на спомагателно оборудване, електрозахранване на главния електродвигател, измерване температурите на главния електродвигател. Общостанционната система за автоматично управление управлява всички общостанционни съоръжения, координира работата на агрегата, осъществява аварийното спиране на компресорните станции, визуализира работата на агрегатите и станционните съоръжения, архивира данните за работата на КС, изработва сменни и периодични отчети за работата на компресорните станции.

Прогнозната стойност на поръчката е 9 000 000 лв. Срокът за изпълнение е 1100 дни.

Срокът за получаване на документация за участие e 14.02.2014 г.
Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 24.02.2014 г.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие може да намерите в сайта на дружекството.

     
Източник: Булгартрансгаз

Ключови думи: Булгартрансгаз   газокомпресорни агрегати   компресорни станции  

Област: Обществени поръчки  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...