Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи уеб-базирана версия на софтуера FactoryTalk Batch View

14.11.2016   |   Технологии
 
Rockwell Automation обяви излизането на нова, браузър-базирана версия на софтуера за процесната индустрия FactoryTalk Batch View. Продуктът предлага интуитивен и мащабируем уеб-базиран интерфейс за управление на процесни операции, достъпен за смартфони и мобилни устройства с iOS и Android, както и за персонални компютри. Новата версия на софтуера позволява на потребителите да боравят с данни в реално време и да управляват процесите както от производствените съоръжения, така и от офиса, посредством един и същи интерфейс.
 
"Повечето индустриални предприятия днес залагат на концепцията за lean производство – осигуряване на максимална удовлетвореност на клиентите в съчетание с оптимално пестене на ресурси. Новият ни софтуер освобождава персонала от стационарните работни станции и му позволява да визуализира и управлява процесите от всяка точка в производствената мрежа", споделя Дан Ъпдайк, продуктов мениджър в Rockwell Automation.
 
Новата версия на софтуера FactoryTalk Batch View предлага алтернатива на конвенционалното, разходно неефективно и тромаво управление на производствени данни чрез PC-базирани или мобилни платформи. Продуктът елиминира нуждата от специфични потребителски настройки или конфигуриране посредством отдалечен работен плот, с което трябва да се ангажира IT отделът. Новият софтуер позволява свързване към производствената мрежа на много по-голям брой потребители и осигурява добавена стойност, която допълнително подобрява производителността, поясняват от компанията.
 
Сред ключовите предимства на решението са опростена архитектура, подобрена сигурност и свързаност, както и гъвкави комуникационни възможности. Уеб-базираният интерфейс позволява лесна адаптация към нови и съществуващи платформи и производствени среди и гарантира абсолютна съвместимост с всички предишни версии на софтуера FactoryTalk Batch. Едносървърната архитектура прави възможно добавянето на нови функции с минимален ефект върху операциите. Платформата е базирана на общи системни политики за сигурност и контрол на достъпа, използвани при традиционните работни станции в производствената мрежа. Сред предимствата на софтуера е и поддръжката на множество мобилни устройства, както и възможността за лесна интеграция с човеко-машинни интерфейси в работните станции.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   FactoryTalk   процесна индустрия   FactoryTalk Batch View  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...