Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

IO-Link Master от Rockwell Automation извършва интелигентна диагностика на системи за управление

01.11.2016   |   Технологии
 
Rockwell Automation представи новият управляващ модул за IO-Link Allen-Bradley ArmorBlock със защита IP67, който позволява по-детайлна диагностика на сензорите.
 
Новият управляващ модул може да поддържа до осем устройства, работещи с IO-Link интерфейс. Той може да запаметява до 40 дефинирани по време състояния на сензора за всеки отделен канал. Тази хронология на събитията може да помогне на потребителите да проследяват промените и по-лесно да диагностицират проблеми. Времевите отметки и всички данни от сензорите могат да бъдат изпратени на контролера при промяна на състоянието. Тази и други вградени методи за диагностика, осъществявана чрез модула, позволява намаляването на времето за решаване на проблеми с около 90%, подобряване на превантивната поддръжка и оптимизиране на общата производителност на системата.
 
"Управляващото устройство ArmorBlock IO-Link за IO-Link сензори може да помогнат на крайните потребители при създаването на интелигентни управления без основни промени в начина на работа. Потребителите могат да се възползват от технологията за следене на температурата, сигнализация при достигане на определени граници, или параметрите за близост, в случаи на процеси от критично значение. Освен това те предлагат решения в проблемни области, където е нужна по-добра диагностика при решаване на проблеми", обясни Чен Уай, продуктов мениджър "Distributed I/O" в Rockwell Automation.
 
Новият управляващ модул ArmorBlock IO-Link е проектиран за приложения в агресивни и тежки среди.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   IO-Link   Allen-Bradley   IP67  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...