Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

SMC с нов магнитен хващач за детайли с неравна или перфорирана повърхност

SMC обогати гамата си от хващачи с новия модел MHM-X6400, предназначен за детайли с неравна или перфорирана повърхност. MHM-X6400 използва магнит за манипулиране на заготовки и предлага надеждна и безопасна работа, намалено време за цикъл и увеличена производителност.
 
За сигурност при транспортирането, MHM-X6400 има сила на задържане до 120 N и не освобождава детайла дори в случай на отпадане на пневматичното захранване. Хващачът има и остатъчна сила на задържане от 0,3 N или по-малка, което също допринася за намаляване на времето за един цикъл и увеличаване на производителността.
 
"Благодарение на близките отношения на сътрудничество с нашите клиенти, стана ясна необходимостта от хващач за детайли, при които вакуум вендузите не са приложими. Магнитният хващач MHM-X6400 удовлетворява тези изисквания и благодарение на интелигентния дизайн предлагащ гъвкавост, надеждност и намаляване на разходите, първоначалната обратна връзка е положителна", обясняват от SMC.
 
Задържащата сила на MHM-X6400 може да се регулира чрез промяна на контактния пръстен, който е изработен от FKM. Контактните пръстени също така предпазват заготовките от увреждане и нежелано освобождаване. Възможно е добавяне на датчици за по-добър контрол на процеса и монтаж от 3 страни за по-голяма гъвкавост.
     
Източник: SMC

Ключови думи: SMC   магнитен хващач   MHM-X6400    

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...