Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Вакуум ежекторите ZH от SMC с подобрени размери и функционалност

22.11.2016   |   Технологии
 
SMC обяви обновена серия ZH вакуум ежектори, които са по-компактни, леки и лесни за монтаж. Подобрен е и максималният дебит на засмукване, ефективността и функционалността.
 
Теглото на серията е намалено с до 74%, което, съчетано с останалите подобрени характеристики, води до по-малко пространство за монтаж и създаването на по-малки инерционни моменти, когато се монтира на движещи се части като ръка на робот. Новите модификации правят серия ZH подходяща за разнообразни приложения, като опаковане, палетизиране, обработка на материали, автоматичен монтаж и транспорт, както и манипулации в електрическата, автомобилната, полупроводниковата, хранителновкусовата и медицинската индустрия.
 
"Ние винаги се стремим да предлагаме най-добрите решения на нашите клиенти и серия ZH не е изключение. Този последен дизайн дава предимство на клиентите в сферата на производството и монтажа - по-голям дебит на засмукване и адаптивност към различни условия, както и монтаж с бърза връзка или резбови отвори. Допълнителните опции включват шумозаглушител и стандартни скоби, както и различен цвят на цангата при бързите връзки за метрични и инчови размери", допълниха SMC.
     
Източник: SMC

Ключови думи: SMC   ZH   вакуум ежектори  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...