Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

SMC представи ново прецизно цифрово реле за налягане

14.12.2016   |   Реализации
 
Фирма SMC въведе ново прецизно цифрово реле за налягане, което има 3-секторен дисплей за бърза и подробна информация. Моделът ZSE20(F)/ISE20 е приложим за въздух и некорозивни газове, което го прави отличен избор при нужда от един превключващ изход и визуализация на налягането, поясняват от компанията.
 
ZSE20(F)/ISE20 може да показва едновременно налягането и настроената стойност, което значително улеснява пренастройката. Подходящите приложения включват освен измерване на налягане и следене на параметри в общата индустриална техника и при производството на полупроводници.
 
"ZSE20(F)/ISE20 са проектирани така, че техните функционалност, настройка и информация са лесно достъпни с минимални усилия. Тези продукти са изключително рентабилни и пестят енергия. Лесно приспособими са към различните условия в разнообразието от приложения за които са подходящи, като затова спомага възможността за избор на времезакъснителна константа от 1,5ms, 20ms, 100ms, 500ms, 1000ms, 2000ms или 5000ms", информират от SMC.
     
Източник: SMC

Ключови думи: SMC   реле за налягане   ZSE20(F)/ISE20  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Реализации

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ЕкспертноВидео на седмицатаПродуктови офертиФирмена публикацияБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...