Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

SMC представи вакуум филтър за твърди частици и конденз

11.10.2016   |   Технологии
 
SMC разработи вакуум филтър за голям дебит, който може да отстранява твърди частици и конденз от вакуум трасета. Вакуум филтърът модел AFJ е подходящ за различни приложения и предлага взаимнозаменяеми резервни части, които значително намаляват разходите, съобщават от компанията.
 
При необходимост от отстраняване на прах, AFJ е способен да осигури дебит до 660 л/мин, а при необходимост от отстраняване на прах и конденз – дебит до 500 л/мин. Предлагат се няколко степени на филтрация - 5µm, 40µm и 80µm, а прозрачната двуслойна чаша на AFJ позволява лесна проверка на състоянието на филтърния елемент.
 
Експлоатационният живот на филтъра е удължен и благодарение на предпазния външен слой на чашата, която го прави устойчив на външни влияния, химикали и други корозивни вещества. Самата употреба на филтри във вакуум трасето пък води до удължаване на живота на компонентите в системата.
 
"Серия AFJ е уникален продукт, показващ уменията на SMC в новаторския дизайн. Ние непрекъснато търсим начин да намалим разходите на нашите клиенти чрез увеличаване на гъвкавостта и ефективността на нашите продукти. Серия AFJ отговаря на поставените цели и ние вярваме, че това допълнение ще се впише отлично в съществуващата гама вакуум филтри", споделят SMC.
     
Източник: SMC

Ключови думи: SMC   AFJ   вакуум филтър  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...