Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Automatica 2016 с рекорден 30% ръст на посетителите

05.07.2016   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Изложението Automatica 2016, което се проведе от 21 до 24 юни т. г. в Мюнхен, надмина всички очаквания: около 45 000 посетители (с 30% повече в сравнение с предишното издание) и 839 изложители от 47 страни (с 16% повече). Една трета от посетителите дойдоха от други страни, информират организаторите от Messe Muenchen.
 
"Automatica достигна ново измерение. Тя показа бъдещето на индустриалното производство, със задълбочени изследвания на възможностите за дигитализация, сътрудничество между хора и роботи и роботика за професионални услуги", коментира управляващият директор Фалк Зенгер.
 
С тазгодишното си издание Automatica се превръна в пазар за начинаещи компании. На изложбата Start-up World бяха представени нови фирми от цял свят. "Обмяната на опит между начинаещи и отдавна установени компании е развитие, което се превръща в тенденция. Изложението Messe München поддържа и рекламира тази ценна платформа за комуникация", допълни Зенгер.
 
Петер Гузе, Управляващ директор на Robert Bosch Start-up потвърди: "Комбинацията от големи компании за роботика, малки и начинаещи фирми – именно това прави това търговско изложение толкова интересно и вълнуващо. Аз определено считам Automatica за водещо търговско изложение в Европа."
 
Интересът от страна на Китай никога досега не е бил толкова висок. Броят на изложителите и посетителите от многомилионната страна тази година е три пъти по-голям. Бумът на автоматизацията в Китай вече се забелязва на Automatica, като общо 13 делегации пристигнаха само от тази страна.
 
96% от изложителите и 98% от посетителите оценяват търговското изложение като отлично, много добро или добро. 69% от тях вярват, че неговата стойност и важност ще нараснат в бъдеще, а 80% планират да посетят и бъдещите му издания.
 
Следващата Automatica ще се състои от 19 до 22 юни 2018 г. в Мюнхен.
     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   Мюнхенски панаир   Automatica   индустриална роботика  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...