Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Продължава промоцията на честотни регулатори Allen-Bradley

11.08.2015   |   Бизнес
 

До 31 август т.г. клиентите на фирма Ротек могат да закупят трифазни честотни регулатори на Allen-Bradley на атрактивни цени, съобщиха от компанията. В промоцията са включени PowerFlex 4M, PowerFlex 523 и PowerFlex 525.

"PowerFlex 4M  е най-малкият и ценово атрактивен честотен инвертор от фамилията PowerFlex на Allen-Bradley. Сред основните му технически характеристики са номинална мощност от 0.2 до 11 kW за напрeженов обхват 120V, 240V, 400V и 480V; "V/Hz" управление с компенсация на приплъзването; изходна честота: 0-400 Hz; вградена комуникация по RS485/DSI/Modbus, която позволява последователно свързване и конфигуриране на няколко честотни регулатора; комуникация по индустриални мрежи чрез допълнително вграждане на DeviceNet, EtherNet/IP, ControlNet, PROFIBUS DP, BACnet, LonWorks и Bluetooth комуникационни модули и др.

Честотните регулатори PowerFlex 523 са икономически ефективни и идеални за управления на машини. Чрез иновативен, модулен дизайн се постига бързо и лесно конфигуриране - отделящ се контролен модул се включва самостоятелно чрез USB кабел към компютър за програмиране. Подходящи са за управление в диапазон: 0.2...11kW / 100...600V AC. Отличават се с компактни размери и работа в широк температурен диапазон: от -20 до +50°С или с допълнителен вентилаторен модул до +70°С.

PowerFlex 525 AC Drive са ново поколение компактни универсални честотни регулатори на Allen-Bradley, подходящи за управление в диапазон: 0.4...22kW / 120...600V AC.  Отличават се с режими на управление на двигателя: с фиксирана волт/херц характеристика; безсензорно векторно управление, flux vector; управление на aсинхронни и серводвигатели. Притежават функция PointStop - възможност за спиране на двигателя в една и съща точка, без наличие на енкодер", поясниха от Ротек.

Подробни технически данни за регулаторите вижте тук
 

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   PowerFlex 4M   PowerFlex 523   PowerFlex 525.  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...