Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нови I/O модули за интелигентни полеви устройства

Rockwell Automation лансира на пазара нова I/O платформа за свързване с интелигентни полеви устройства, работещи при тежки условия в индустриални среди, съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор на компанията у нас. Новите модули Allen-Bradley FLEX I/O-XT разполагат с HART протоколна поддръжка и позволяват на производителите на оригинално оборудване лесна и разходно ефективна инсталация.

„С разширяването на обхвата на индустриалните приложения до все по-отдалечени локации по света, пазарът изисква все по-функционално и специално проектирано за работа в тежки промишлени условия контролно оборудване. Новите I/O модули с HART поддръжка са предназначени за осъществяване на достъп до данни от интелигентни полеви устройства в сурови индустриални среди. Те насочват информацията за работата на системите към софтуер за управление на активите с цел получаване на цялостна картина на операциите и необходимостта от поддръжка на отделните елементи”, информират от Rockwell Automation.

„Модулите FLEX I/O са сред най-продаваните разпределени I/O платформи. Новите модели с HART протоколна поддръжка допълнително утвърждават портфолиото ни решения в областта като перфектното решение за приложения на технологиите Integrated Architecture и PlantPAx от Rockwell Automation в сурови индустриални среди”, допълват от компанията.

Новите FLEX I/O-XT модули са цялостно покрити със защитен слой, който ги предпазва от корозия, прах, газове, соли, конденз, влага и гъбично развитие. Покритието елиминира нуждата от монтаж в защитна кутия и разходите, свързани с прегряване на устройството и охладителни системи.

В допълнение, индустриалният покривен слой предпазва модулите от въздушнопреносими замърсители и позволява температурен диапазон на работа от -20 °C до +70 °C, което ги прави подходящи за взискателни приложения в енергетиката, водопречистването и корабоплаването.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Rockwell Automation   Allen-Bradley   FLEX I/O-XT   Ротек  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...