Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Phoenix Contact очаква ръст на всички пазари през 2014 г.

02.12.2014   |   Бизнес
 
Phoenix Contact очаква приходи в размер на близо 120 млн. евро за 2014 г., което представлява годишен ръст между 7% и 8%. Продажбите на компанията в световен мащаб ще бъдат около 1,75 млрд. евро.
 
Това съобщи изпълнителният вицепрезидент Роланд Бент по време на пресконференция на команията в рамките на изложението SPS IPC Drives, което се проведе между 25 и 27 ноември т. г. в Нюрнберг, Германия.
 
"Ако вземем под внимание нашия растеж от над 10% в местни валути, което е най-добрият показател за реалното представяне на пазара, Phoenix Contact ще отчете още една година на значителен ръст над средните нива за пазара. Особено приятно е, че този цялостен ръст се разпространява сравнително равномерно по цялото земно кълбо. С 8% увелчение на продажбите в Германия ние сме далеч над средното за пазара. В останалата част на Европа записваме 10% растеж. В Китай пазарните резултати са задоволителни с 9% в местна валута. Там големите двуцифрени темпове на растеж от миналото вече не може да се очакват в бъдеще. С над 10% ръст в местната валута САЩ отново е двигател на растежа", обясни Роланд Бент.
     
Източник: Phoenix Contact

Ключови думи: Phoenix Contact   SPS IPC Drives   Роланд Бент  

Област: Бизнес  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Бизнес

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...