Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Промяна на върха във Phoenix Contact

14.10.2014   |   Начало»Кариери
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Франк Щюренберг, изпълнителен вицепрезидент международни продажби, ще стане председател на Изпълнителния съвет на Phoenix Contact. Той ще заеме позицията и функциите на Клаус Айзерт, който поема управлението на новосформирания Консултативен съвет, съставен от акционери и външни лица.
 
Щюренберг (р. 1963 г.) работи във Phoenix Contact от 1992 г. През 2001 г. става член на Управителния съвет, а през 2005 г. е избран и в Изпълнителния съвет заедно с четирима изпълнителни вицепрезиденти, които все още изпълняват тези функции. Като ръководител на отдела за международни продажби той отговаря за всички дейности, свързани с продажби, включително в дъщерните дружества на компанията.
 
"Гледаме на тази промяна като знак на приемственост по отношение на бъдещето и по-нататъшния растеж на Phoenix Contact. Това е организационна стъпка, която няма да промени значително успешното сътрудничество при управлението на дружеството", каза Клаус Айзерт.
 
Айзерт е служител на Phoenix Contact от 1961 г. Неговият баща Йозеф Айзерт ръководи компанията след смъртта на основателя й Хуго Кнюман през 1953 г. Първоначално Клаус Айзерт е отговорен за разработване на продукти и продажбите, а през 1975 г. става технически директор и оглавява компанията като управляващ партньор.
     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   Phoenix Contact   Франк Щюренберг   Клаус Айзерт  

Област: Автоматизация   Кариери  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Кариери

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...