Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex обнови Cognex Directory Server

24.01.2014   |   Технологии
 

Cognex обнови софтуера Cognex Directory Server (CDS) версия 1.0, предназначен за работа със системата за визуална инспекция In-Sight, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, представител на Cognex у нас.

Cognex Directory Server централизира функции за управление на нивата на достъп и оторизациите на всички потребители в цялата мрежа, като част от цялостната архитектура на информационната сигурност на предприятието.

"Със CDS Cognex предлага най-пълния софтуерен пакет за управление на сигурността в системи за визуална инспекция. CDS успешно допълва съществуващите продукти като Cognex Audit Message Server, който записва промени в системните параметри и влизания на потребители в системата, и инструмента TestRun, който валидира промените в параметрите на приложението", обясниха от Ехнатон.

Cognex Directory Server комбинира стандартна за индустрията IT инфраструктура и протоколи като LDAP, SSL и HTTPS за високоефективна сигурност на мрежите. Когато потребителят се опита да влезе в камерата In-Sight, регистрацията се предава на CDS за разрешение, а специфичните за потребителя пълномощия се предават обратно на камерата. CDS дава възможност за персонализиране на нивата на достъп за всеки потребител и по този начин осигурява цялостни настройки на системата за машинно зрение и гарантиране на качеството на производството и сигурността на системата.

Достъпът може да бъде персонализиран по параметри на заданието, настройки на камерата In-Sight, функции за поддръжка на In-Sight Explorer и други.

"Потребителите в производството могат да използват софтуера Cognex Directory Server, за да подпомогнат защитата на чувствителна информация и да отговарят на някои специфични норми в индустрията като 21 CFR, част 11. CDS може да се използва и за управление на голям брой системи за визуална инспекция In-Sight", допълниха от Ехнатон.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Cognex Directory Server   CDS   визуална инспекция   In-Sight   Ехнатон  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...