Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

COGNEX публикува ръководство с насоки за основните моменти при системите за проследимост в автоматизирани производства

14.10.2013   |   Технологии
 

Производителят на системи и решения за машинно зрение в индустрията COGNEX публикува ръководство, което акцентира върху основните моменти при системите за проследимост в  напълно автоматизирани производствени линии и по-специално предимствата и спецификите при директно маркиране на детайлите, съобщиха от фирма Ехнатон, Automation Solution Provider на компанията у нас.

"Проследяването на всеки елемент по веригата на доставки е критично за много индустрии. Поради тази причина все по-често се използват 2-D DPM (Direct Part Mark) кодове, които се отличават с малки размери, възможност за коригиране на грешки и съхранение на голямо количество данни.

В публикуваното на сайта на COGNEX ръководство са очертани основните етапи във внедряването на DPM проследяване на стоки в напълно автоматизирана производствена линия, като например избирането на подходящ код, процесите на маркиране, кодирането на данни, тяхното прочитане и др.", допълниха от фирма Ехнатон.

Ръководството за DPM в производствени линии може да изтеглите тук.

     
Източник: Ехнатон; снимка: COGNEX

Ключови думи: Ехнатон   COGNEX   проследяване   маркиране   четци   2-D DPM   автоматизация  

Област: Технологии  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Технологии

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...