Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation стартира инициатива за подобряване на киберсигурността в индустрията

13.08.2013   |   Бизнес
 

Rockwell Automation обяви нова инициатива за подпомагане на производителите в намаляването на рисковете за сигурността на индустриалните системи за контрол, в отговор на растящите кибер заплахи, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Ротек, официален дистрибутор на компанията у нас.

"Инициативата има за цел да предложи на специалистите от областта на автоматизацията и ИТ сферата по-ефективно обезопасяване на промишлените процеси, чрез подобрена архитектура на системите за контрол, базирана на най-добрите практики и съвременни технологии от Rockwell Automation и нейните стратегически партньори, сред които е и Cisco. По-сигурната мрежова инфраструктура ще позволи на производителите да внедрят нови технологии и решения, като мобилност, виртуализация и изчислителни облаци, в критични автоматизирани процеси", коментираха от Rockwell Automation.

"Индустриалната система за контрол е сърцето на производството и сигурността на информацията, използвана за управление, конфигуриране и мониторинг е от решаващо значение. Rockwell Automation се ангажира да предоставя развиващ се набор от продукти и услуги, които да помагат за намаляване на рисковете и повишаване на сигурността на производствените и интелектуални активи на предприятията", допълниха от компанията.

Допълнителна информация за съвместната инициатива на Rockwell Automation и Cisco в областта на индустриалната сигурност може да намерите тук.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   кибер сигурност   автоматизация   системи за контрол  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...