Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ЛогиСофт внедри система за управление на складови наличности в Сибирска аграрна група

05.07.2013   |   Начало»Пазар
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

ЛогиСофт внедри автоматизирана система за управление в склад за готова продукция на  месопреработвателното дружество Сибирска аграрна група в област Урал, Русия, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от българската компания.

Благодарение на внедрената система заинтересованите отдели в предприятието получават в реално време данни относно наличните продукти в склада. Друга функция на системата е проследяване на срока на годност на продуктите с цел изключване на загуби от бракуването им.

"Целта на реализирания мащабен проект е да се съкратят загубите на готовата продукция при съхранение, да се оптимизират процесите в склада, да се увеличи капацитета на склада, както и да се намалят загубите, свързани с грешки при изпълнението на поръчки. Разработката на системата за управление на транспортната система (конвейера) са реализирани изцяло от  ЛогиСофт", споделиха от компанията.

Управлението на автоматизацията на транспортната система е разработена и внедрена от ЛогиСофт и интегрирана към WMS модула 1С на Axelot. Новият логистичен център позволява значително съкращаване на продуктовия поток в склада и увеличава скоростта на обработване на поръчките.

"Системата е пусната в експлоатация без прекъсване на производствения процес,
което спестява огромни загуби на компанията. Изцяло са отстранени грешките, свързани с отклонение в теглото на поръчките и свързаните с тях рекламации. Продукцията се съхранява и доставя в няколко типа касетки, всяка от които има въведена уникална маркировка и тегло в системата. При избор на необходимата продукция, тя, от зоната на съхранение, се премества в други касетки, определени за доставка на поръчката. Въведен е отчет за наличностите на касетки в склада и при клиентите. Маркирана с баркод касетка се подава на първото  ниво на конвейера, в което след прочитане със скенер WMS системата задава автоматизирано маршрута на касетката", уточняват от ЛогиСофт.

     
Източник: ЛогиСофт; снимка: Сибирская Аграрная Группа

Ключови думи: ЛогиСофт   Сибирска аграрна група   хранително-вкусова промишелност   месопреработвателна промишленост   автоматизирани системи за управление  

Област: Реализации  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Пазар

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...