Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Leuze изгради нов модерен международен дистрибуционен център - 18.08.2020

18.08.2020   |   Начало»Бизнес
 

От края на юли т. г. филиалите на Leuze, както и националните и международни клиенти, се обслужват от дистрибуционния център в Унтерленинген, Германия, в близост до централата на Leuze, съобщиха от Атикс, техният официален представител за България. "Центърът е построен в изключително кратък срок - 1 г., и се отличава с модерен дизайн, добра енергийна концепция и отразява ангажимента на компанията към устойчивост и опазване на околната среда", допълниха от Атикс.

От българската компания коментираха още, че предпоставката за построяването му е стабилният растеж и нарастващата глобална ориентация на германското дружество. Дистрибуционният център е с размери 4000 кв. м и се състои от 40 000 места за касетки, като се планира бъдещото му разширяване и по-нататъшно развитие. "Новата сграда предлага пространството, необходимо за приемане, складиране, комисиониране и изпращане на стоките. В основата му е автоматизиран склад за малки части, като той е с размер 65 х 10 м и височина 16 м", обясниха от Атикс.

"Интралогистичните системи бяха инсталирани от клиент на Leuze - фирма Gebhardt Fördertechnik, като неин партньор за вътрешна логистика и иновативна технология на материалния поток. Системите са съставени от собствените сензори на Leuze и изпълняват разнообразни задачи в комплекса. С новоизградения логистичен център Leuze гарантира по-бързи, сигурни и надеждни доставки въпреки ограниченията, наложени от пандемията от COVID-19", казаха от българската фирма.

"Българските клиенти могат да разчитат за своите интралогистични решения и на фирма ЛогиСофт. Компанията партнира едновременно и с двете високотехнологични компаниии. Техника на Leuze залага в своите управляващи системи повече от 15 г., a от 5 г. е и партньор по автоматизация на фирма Gebhardt Foeredertechnik с безценен опит в изграждането на подобни комплекси", допълниха оттам.

 

     
Източник: ЛогиСофт

Ключови думи: Атикс   Atics   ЛогиСофт   LogiSoft   Leuze  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...