Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Hannover Messe приключи поредно успешно издание

16.04.2013   |   Събития
 

6550 изложители от 62 страни бяха представени в тазгодишното издание на изложението за технологии в промишлността Hannover Messe, което бе определено от организаторите като най-силното за последните 10 години.

Техническият панаир в Хановер бе посетен от близо 250 000 души, като един на всеки четири посетители е дошъл от чужбина - главно от ЕС (50%), Южна, Източна и Централна Азия (20%). Най-много посетители са дошли от Холандия (3500) и Китай (3400), следвани от Индия, Австрия и Дания.

"Водещият световен търговски панаир за индустриални технологии подчерта ролята си на двигател на четвъртата индустриална революция. Изложителите и посетителите дадоха много високи оценки на тазгодишното изложение, в частност по отношение на темата му 'Интегрирана индустрия', която маркира една ключова тенденция към междуотраслово сътрудничество и интеграция на мрежов принцип", коментира Йохен Йоклер, член на управляващия борд на Deutsche Messe.


Следващото издание на Hannover Messe ще се проведе между 7 и 11 април 2014 г.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   инетгрирана индустрия  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...