Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Hannover Messe 2014 с фокус върху автоматизацията

14.02.2014   |   Предстоящо
 

Международното търговско изложение за индустриални технологии Hannover Messe измества фокуса си към автоматизацията в промишленото производство и транформацията на енергийните системи, обявиха организаторите от Deutsche Messe. Hannover Messe 2014 ще се проведе от 7 до 11 април т. г. в Хановер, Германия, а Холандия ще бъде официалната страна партньор на събитието.

В рамките на тазгодишното издание под мотото "Интегрирана индустрия - Следващи стъпки" водещите световни доставчици на решения за автоматизация и енергийни технологии ще демонстрират иновативните си продукти и системи за повишаване на ефективността, надеждността и устойчивостта в индустриалното производство, съобщават организаторите.

Във фокуса на изложението ще бъдат IT решения за автоматизация и анализ на големи обеми данни в производството, решения за интелигентни електроенергийни мрежи, технологии за свързване в мрежа и интеграция на индустриалните системи, възможности за софтуерна съвместимост и сигурност на информацията. Сред другите заложени в програмата на изложението теми са енергийни и еко технологии, индустриално подизпълнителство, производствено проектиране и научна и развойна дейност.  

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   индустриална автоматизация   IT автоматизация  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...