Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Smart Systems Integration 2013 - 15.03.2013

15.03.2013   |   Начало»Събитията
 

На 13 и 14 март се проведе седмото поред изложение Smart Systems Integration и съпътстващата го европейска конференция в Амстердам, Холандия.

В рамките на изложението научноизследователски институти, производители на системи и компоненти, доставчици на микро- и нанотехнологии и услуги, сензори и средства за безжична комуникация демонстрираха свои продукти и решения.

Над 100 международни експерти от 21 страни представиха презентации и постерни сесии, посветени на най-новите разработки, приложения и тенденции в областта на интелигентните интегрирани системи.

Smart Systems Integration е международна платформа за комуникация на научноизследователските институти и производители, която има за цел обмен на ноу-хау в областта на интегрирането на смарт системи и създаването на основа за успешни сътрудничества с фокус върху Европа.

Събитието е част от дейността на EpoSS - Европейската технологична платформа за интегриране на интелигентни системи и си сътрудничи с MEMS Executive Congress Europe, организиран от MEMS Industry Group.

     
Източник: mesago.de

Ключови думи: Smart Systems Integration   интегрирани системи   безжична комуникация  

Област: Събития  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...