Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

HART Communication Foundation ще участва на изложението в Хановер

26.03.2013   |   Предстоящо
 

HART Communication Foundation ще вземе участие на търговското изложение Hannover Messe, което се провежда между 8 и 12 април т. г. в Хановер, Германия. От организацията съобщават, че посетителите ще имат възможност да "чуят и видят" HART протокола в действие.

"Технологията HART използва два канала за комуникация - 4-20mA и HART digital. Цифровият канал HART digital извършва комуникация чрез честоти, които са съвместими с телефонните системи и съответно могат да се чуят с човешко ухо. Създадохме изолиран звуков усилвател и платка с осветително тяло, така че хората да могат да чуват и виждат как се изпращат HART съобщения", обясни Уоли Прат, главен инженер във фондацията.

Според него благодарение на специфичния звук тази функция може да се използва за отстраняване на неизправности в HART мрежи.

На щанда на HART Communication Foundation в специализираната изложба Field Communications Lounge (зала 9, щанд D76) ще бъдат представени и решения на редица партньорски фирми, сред които AwiaTech, Badger Meter, Beamex, Endress+Hauser, Fieldbus International, Fluke, Honeywell, ifak system,  MACTek, Moore Industries, R. Stahl, Siemens и Yokogawa.

     
Източник: HART Communication Foundation

Ключови думи: HART   HART Communication   протоколи   безжична комуникация  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...