Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

БР Техника продължава инициативите в подкрепа на образователните институции у нас

21.02.2013   |   Събития
 

При откриване на първата ИТ-седмица в Технически университет - София президентът Росен Плевнелиев посети и лабораторията в катедра АДП, която БР Техника оборудва със стендове за обучение на студентите, съобщиха за IndustryInfo.bg от компанията.

„Лабораторията функционира от средата на 2010 г. Студентите имат възможност да работят с най-новата техника в областта на автоматизацията, произведена от водещата в областта фирма BOSCH REXROTH AG, чийто представител е БР Техника. Фирмата работи активно и сътрудничи на няколко катедри от Техническия университет, в резултат на което са реализирани редица съвместни проекти”, допълниха от БР Техника.

За приноса си към обновяването на материалната база в Машиностроителния факултет, управителят на БР Техника инж. Антоанета Генчева бе отличена с грамота за дългогодишна съвместна научно-изследователска дейност с катедра Катедра Автоматизация на дискретното производство (АДП) на ТУ-София.

     
Източник: БР Техника

Ключови думи: БР Техника   BOSCH REXROTH   лаборатория   ТУ   автоматизация  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...