Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Yokogawa и Soteica Visual MESA сключиха стратегическо партньорство

20.02.2013   |   Бизнес
 

Yokogawa включи в своето портфолио решения за управление и оптимизация на енергия от Soteica Visual MESA, след като закупи 44,3% от собствеността на американската компания. В рамките на партньорството Yokogawa ще продава софтуерния пакет Visual MESA, а Soteica Visual MESA ще има възможност да увеличи продажбите си чрез международните канали на Yokogawa.

Според производителите Visual MESA може да намали годишните разходи за енергия между 2% и 5%. Yokogawa ще предостави допълнителни услуги в областта на енергийния мениджмънт, включително поддръжка и управление на място. Двете компании ще си сътрудничат и по отношение на разработките и обмяната на експертиза в областта на управлението на енергия в предприятия.

"Съвременните заводи имат нужда не само да намалят разходите си за енергия, но и да внедрят най-добрите конвенционални и възобновяеми източници, за да редуцират емисиите от CO2, NOx и други газове. В този смисъл Soteica е идеален избор за Yokogawa, защото ще ни позволи да предложим решения и услуги за управление на енергия с доказано високо качество", коментира Шузо Кайхори, президент на Yokogawa.

     
Източник: Yokogawa; снимка: Soteica Visual MESA

Ключови думи: Yokogawa   Soteica Visual MESA   енергия   енергиен мениджмънт   софтуер  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...