Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Турският холдинг Перфекто открива нова линия за производство у нас

04.09.2012   |   Инвестиции
 

Турският холдинг Перфекто ще открие нова линия за производство на алуминиеви тубички за фармацевтичната и козметичната промишленост на 8 октомври т.г. в Стара Загора. Това обяви областният управител Недялко Недялков след среща с представители на дружеството в града.

До момента инвестицията на холдинга в Стара Загора е в размер на 3,5 млн. евро, обяви изпълнителният директор Ахмед Алпай. "Към момента сме ангажирали 45 души персонал, очакваме до края на годината да достигнат 100 души", споделиха представители на турската фирма. Освен за пазара в България, тя ще осъществява износ за Турция, Алжир и други държави.

Турският холдинг Перфекто произвежда аерозолни опаковки, алуминиеви тубички, пластмасови шишета и капачки, както и различни продукти от пластмаса. Амбицията на собствениците му са за разширяване на пазара в България и нови инвестиции в близко бъдеще.

 

     
Източник: Областна администрация Стара Загора

Ключови думи: производство   козметичната промишленост   фармацевтична промишленост  

Област: Инвестиции  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Инвестиции

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...