Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ромстал България e новият дистрибутор на Siemens

24.01.2012   |   Бизнес
 

Отскоро в продуктовата гама на фирма Ромстал България присъстват термостати, вентили и задвижки с марката Siemens, доставяни от Направление Сградни технологии. „Предлаганите термостати значително намаляват енергийното потребление, а по този начин и разходите на инсталациите за отопление и климатизация. Благодарение на високото си качество и надеждност, вентилите и задвижките с марка Siemens допринасят за безпроблемната работа на системите. Продуктите се отличават с лесен монтаж и експлоатация, което ги прави подходящо решение за различни приложения”, заявиха от компанията.

Фирма Ромстал България е специализирана в предлагането на продукти за сградни отоплителни и ВиК инсталации. Компанията е част от Romstal Груп, лидер за Югоизточна Европа в областта на търговията с материали за вътрешносградни инсталации с над 250 магазина и над 1500 служители.

     
Източник: Сименс

Ключови думи: Сименс   Siemens   Ромстал   инсталации   термостат   вентил   задвижка  

Област: сградна автоматизация   бизнес  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...