Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

NearSoft представя последната версия на МОМ4 на водещото изложение в сферата на дигитализацията Beyond в Солун

23.04.2024   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

NearSoft ще представи последната версия на иновативната си софтуерна платформа МОМ4 на предстоящото международно изложение за дигитални технологии Beyond, чието тазгодишно издание ще се проведе от 25 до 27 април в Солун, Гърция. Това съобщиха за Automation-Bulgaria.com от българската компания.

 

На своя щанд (D03 в Зона 15 на партера на изложбения и конгресен център в града) от NearSoft ще запознаят посетителите на събитието от региона и цял свят с предимствата на емблематичното си софтуерно решение за дигитализиране на производствените дейности, поддръжката и ремонтите в съвременните предприятия.

 

МОМ4 улеснява дигитализацията

 

"Софтуерната платформа МОМ4 улеснява дигитализацията на оперативните производствени дейности и на тези свързани с поддръжка и ремонти. Внедряването на МОМ4 позволява вземане на по-бързи и мотивирани управленски решения посредством повече производствена информация в реално време", коментира специално за екипа ни управителят на NearSoft Владимир Филипов.

 

Той допълва, че МОМ4 е свързващо звено между административната (ERP/SAP) и производствената част в едно предприятие. Платформата подобрява работата на ERP системите посредством детайлно планиране, с отчитане на ограниченията, прецизен контрол и отчет на извършените производствени дейности, контрол на престоите, елиминиране на загубите, управление на дейностите по поддръжка и ремонт и др.

 

Beyond ни отвежда отвъд четвъртата индустриална революция

 

Ежегодното изложение Beyond, организирано от Международния панаир в Солун TIF-Helexpo, е водещо за региона на Югоизточна Европа, Средиземноморието и Близкия изток в сегмента на дигиталната трансформация и иновациите. И тази година събитието ще обедини множество водещи компании, стартъпи, научноизследователски центрове, академични институции и изтъкнати експерти от екосистемата на Индустрия 4.0, автоматизацията и дълбоките технологии.

 

 

Beyond 2024 ще се проведе в хибриден формат, включващ мащабна експозиция и специализиран форум, посветен на най-актуалните възможности и предизвикателства пред бизнеса в контекста на четвъртата индустриална революция. Сред основните теми ще бъдат изкуственият интелект, компютъризацията, киберсигурността, облачните услуги, центровете за данни, интелигентните градове и т. н.

 

В рамките на трите дни на форума на обща площ от над 20 хил. кв. м ще се представят изложители от над 30 държави, които ще демонстрират последните новости при продуктите, услугите и цялостните решения за дигитализация.

 

В широките експертни дискусии, посветени на AI платформите, Internet of Things, квантовите изчисления и други авангардни иновации, ще се включат и повече от 450 изтъкнати специалисти от региона и света. Събитието ще обхване още множество тематични лекции, презентации, конференции, нетуъркинг сесии и работилници.

 

     
Източник: NearSoft; снимки: NearSoft, Beyond

Ключови думи: NearSoft   НиърСофт   MOM4   дигитализация   дигитална трансформация   дигитализирана поддръжка   ремонти   Индустрия 4.0  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...