Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представя последните си иновации при индустриалните технологии на ROKLive EMEA в края на февруари

23.01.2024   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Тече регистрацията за тазгодишното издание на ROKLive EMEA – ключовото събитие от портфолиото на Rockwell Automation за региона на Европа, Близкия Изток и Африка, което ще се проведе от 26 до 29 февруари в Мадрид. Това съобщиха специално за Automation-Bulgaria.com от фирма Ротек, официален дистрибутор на международната компания у нас.

 

В рамките на четиридневната конференция от Rockwell ще поставят фокус върху последното поколение фирмени иновации при интелигентните устройства, софтуера, услугите и цялостните решения за индустриална автоматизация.

 

Платформата по традиция ще обедини под един покрив технически специалисти, мениджъри, експерти от партньорската мрежа на корпорацията, клиенти и крайни потребители от региона и света с интерес към новостите при технологиите и оборудването в гамата на глобалния бранд.

 

Акцентите в програмата

 

Богатата програма на събитието ще обхване над 155 разнообразни тематични сесии и панели, презентации на конкретни системи, добри практики и успешни внедрявания, лекции, дискусии, практически лаборатории, нетуъркинг модули, както и най-новия формат в рамките на проявата – експертната среща за иновации в дигиталното инженерство Digital Engineering Summit.

 

Тя ще разгледа как цялостните решения за промишлени предприятия от най-нова генерация сливат информационните (IT) и оперативните (OT) технологии както никога досега и ще акцентира върху потенциала на цифровите двойници и платформите за виртуална симулация да отключат множество конкурентни ползи за бизнеса.

 

Специално обособената демонстрационна зона Drop-in room пък ще даде възможност на желаещите да се запознаят отблизо с някои от водещите продукти на Rockwell и да изпробват възможностите им в тестова среда.

 

Водещи теми

 

ROKLive EMEA 2024 ще предложи на широката международна аудитория поглед върху актуални стратегии и иновации за преодоляване на основните предизвикателства пред индустрията чрез добре подбрано съдържание в няколко основни направления:

 

 • Ускоряване на дигиталната трансформация;
 • Дигитално инженерство;
 • Промишлена автоматизация;
 • Киберсигурност;
 • Оптимизиране на производството;
 • Повече възможности за хората в индустрията;
 • Постигане на издръжливост и насърчаване на устойчивостта.

 

По време на четирите дни на конференцията ще бъдат обсъдени и някои ключови теми от сферата на индустриалната автоматизация, като:

 

 • Директивата на ЕС за мрежова и информационна сигурност NIS2;
 • Независимите технологии за автомобилния сектор и ролята на усъвършенстваните платформи за проектиране и симулация;
 • Новото поколение от сигурни и мащабируеми изчислителни решения и възможностите им да подобрят наличността и надеждността на приложенията;
 • Машинната безопасност в свързаните фабрики и предприятия и др.

Поглед отблизо към ключовите решения на компанията

 

Участниците в конференцията ще имат възможност да научат повече за спецификите и преимуществата на някои от новите и емблематични серии, продуктови фамилии и брандове под шапката на Rockwell, включително платформата за мениджмънт и оптимизация на производствени активи FactoryTalk и новия модул за визуализация FactoryTalk Optix, софтуера за дигитални двойници Emulate3D, програмната среда Studio 5000 Logix Designer, задвижванията PowerFlex, контролерите за безопасност GuardLogix, управляемите суичове Stratix, системите за интелигентен конвейерен транспорт iTRAK, специализираните платформи на компанията за разширена реалност (XR) и конфигуриране на роботи и много други.

 

"На ROKLive EMEA ще се потопите в цялостна екосистема от новаторски идеи и технологии, разработени да оптимизират производителността, да гарантират издръжливост и устойчивост на бизнеса и да ускорят цифровата му трансформация. Всеки участник и посетител на конференцията, независимо дали работи в техническата, инженерната или управленската сфера, ще открие персонализирано съдържание, отговарящо на интересите и целите му.

 

Нещо повече – гостите ни ще получат насоки за реализацията на приложими решения и ежедневни стратегии, чрез които да отведат предприятията си на следващото ниво", коментират организаторите.

 

За участие в събитието можете да се регистрирате тук.

 

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Rockwell   ROKLive EMEA   ROKLive   индустриална автоматизация   дигитална трансформация   дигитални двойници   симулация  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...