Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

На Industrial Tech Forum ЛогиСофт ще акцентира върху цялостните решения за куриерския бизнес и е-търговията

25.09.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Сред участниците в презентационната програма на предстоящия Industrial Tech Forum – Sofia на 4 октомври т. г. в Интер Експо Център ще бъде и фирма ЛогиСофт.

 

С актуална и полезна информация относно цялостните решения на компанията за управление на високоскоростни конвейерни сортиращи системи за куриерския бизнес и онлайн търговията ще се включи управителят Крум Павлов.


Презентацията на ЛогиСофт, заедно с останалите фирмени представяния, ще се състои в зала "Витоша" – най-модерната конферентна зала на изложбения център. Тя ще се проведе в рамките на следобедните модули на професионалния форум, чиято пълна програма в предварителен вид вече можете да видите тук.

 

Експертен опит в диаметрално противоположни браншове

 

От ЛогиСофт ще запознаят аудиторията на събитието с развитието на фирмата през последните три десетилетия и ще разкажат за придобития експертен опит в управлението на цели фабрики от диаметрално противоположни браншове. Акцент ще бъде актуалното пренасочване на дейността на компанията от системи за управление до цялостни решения "до ключ" от най-високо световно ниво, разкрива специално за Automation-Bulgaria.com инж. Крум Павлов.

 

"През последните години с разширяването на фокуса на дейността на компанията в България и създаването на самостоятелни цялостни системи, включително с механика, ЛогиСофт разработва софтуерни модули за големи и бързи конвейерни сортиращи решения за водещите куриерски фирми и онлайн търговци в страната – DPD/Speedy и Ozone.

 

Системите включват високоскоростни и прецизни модули за сигурна идентификация, безконтактни и работещи в непрекъснат режим, геометрични и тензометрични измервания и управление на целия материален поток с проследимост. Гордост за нас е успешното внедряване на множество такива системи за екстремно кратко време!", допълва той.

 

Повече за лекторите

 

Крум Павлов е основател на ЛогиСофт и ръководител на фирмата от учредяването й до днес. Той е завършил специалност "Електронна техника" в Технически университет – София и е създател на множество иновативни софтуерни концепции за управление на автоматизирани високостелажни складове, големи логистични комплекси, куриерски разпределителни центрове, както и фабрики на световни лидери от различни браншове.

 

"Инж. Крум Павлов е извел ЛогиСофт на върхови позиции на европейския интралогистичен и индустриален пазар. С решения на фирмата са покрити почти цяла Западна Европа и Близкия Изток. Гордост за нас е и отразяването на успехите на компанията на страниците на българското издание на списание Forbes. Изключителната си страст към програмирането и своите знания ръководителят й непрекъснато предава на младите специалисти в корпоративната структура чрез проекта "Академия ЛогиСофт", коментират от компанията.

 

 

Фирмата има богат опит в реализацията на големи и сложни проекти за логистични центрове, включващи конвейерна и високостелажна складова автоматизирана техника.

Проектите са реализирани в Западна Европа и Близкия Изток, главно за нашия партньор Gebhardt Foerdertechnik, за крайни клиенти като Wuerth – Норвегия, Sick, Endress and Hauser, Kaesser Kompressoren – Германия, Национална библиотека на Израел в Йерусалим, Hanon – Словакия и много други. Мащабни цялостни и самостоятелни реализации има и в България – 20 високоскоростни и сортиращи системи за DPD/Speedy и мощна четириетажна конвейерна сортираща система за Ozone", добавят още от компанията.

 

Не пропускайте!

 

Събитието на сезона – първото издание на Industrial Tech Forum – Sofia, ще съпътства водещото у нас международно изложение за промишлени машини и технологии MachTech&InnoTech Expo. Експертният форум с професионална ориентация и прецизно селектирана тематика е организиран от екипа на водещите медии за индустриални технологии у нас – сп. Инженеринг ревю и порталите от групата IndustryInfo.bg.

 

Новостите от ЛогиСофт и други доказани фирми в сферата на автоматизацията в страната и чужбина ще бъдат сред водещите акценти на проявата. Останалите ключови теми в обхвата на Industrial Tech Forum включват металообработка, обработка на пластмаси, роботика и адитивни технологии.

 

Повече информация за форума и линк за регистрация за безплатно участие като посетител ще откриете тук.

 

Всички новости във връзка с организацията и провеждането на събитието, което ще се състои в присъствен формат и ще се излъчва в реално време в профилите на Издателство TLL Media в социалните мрежи, можете да следите на Facebook страницата му, както и в LinkedIn.

 

     
Източник: ЛогиСофт

Ключови думи: ЛогиСофт   LogiSoft   Industrial Tech Forum   Интер Експо Център   автоматизация   конвейерни системи   сортиращи системи   високостелажни системи   складова техника  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...