Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Глобал-Тест с нов адрес в София и обновен фирмен сайт

01.03.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Считано от 1 март т. г. Глобал-Тест се мести на нов адрес в столицата. Седалището на компанията вече се помещава в търговски център "Боила" на ул. Самоковско шосе № 2Л, ет. 2, офис 10, п. к. 1138, съобщиха специално за Automation-Bulgaria.com от там.

 

Адресът по регистрация, имейл адресите и телефоните за връзка с Глобал-Тест остават без промяна, уточняват от компанията.

 

"Новият офис е на изключително удобна за нашите клиенти и партньори локация и разполага с осигурени достатъчно паркоместа. Сред предимствата на местоположението е и близостта му до метростанция "Интер Експо Център", коментират от компанията.

 

Обновен сайт за по-ефективна комуникация с клиентите


Наскоро Глобал-Тест приключи и мащабен проект по обновяване на корпоративния си уебсайт. Модернизираната страница позволява интуитивна навигация из отделните секции в менюто и дава достъп до цялата необходима техническа информация за всички продукти, решения и услуги в каталога на фирмата.

 

Подробните данни в текстов вид са допълнени от детайлни изображения, сравнителни таблици, брошури и видеа. В разделите с новини и промоции настоящите и потенциални клиенти на компанията могат да се запознаят с последните новости и актуални ценови отстъпки в офертата на Глобал-Тест.

 

 

Обновената страница дава възможности за селекция на конкретен продукт по категория, производител и бранш, както и за търсене по каталожен номер, модел или ключова дума. Специален раздел представя измервателните решения за различни приложения, които фирмата предлага на българския пазар.

 

Пълна гама от решения за бизнеса

 

"Разполагаме с дългогодишен опит и утвърдени позиции на българския пазар, градени успешно през последните три десетилетия. В качеството си на официален представител на редица глобални лидери в сферата на измервателната техника, включително testo, VEGA, Kobold и Casella, предлагаме изчерпателна гама от продукти и решения с приложение в различни отрасли на бизнеса у нас.

 

Сред тях са: фармация, хранително-вкусова промишленост, строителство, воден сектор, минна индустрия, вентилация и климатизация, разнообразни производства, логистични центрове и др. Дистрибутираме богат асортимент от продукти и на други световни производители на измервателна апаратура – ETI, Kern, CS Instruments, Mega System и Consort", подчертават от фирмата.

 

На модернизираната страница потребителите могат да се запознаят подробно и с реализираните проекти на Глобал-Тест в областта на възобновяемите енергийни технологии. От 2020 г. насам фирмата предлага пълен инженеринг в сферата на енергийната ефективност и ВЕИ, включително проектиране, доставка, монтаж и пускане в експлоатация на фотоволтаични централи за производство на електрическа енергия.

 

Услугата е насочена основно към потребностите на промишлените предприятия у нас, предвид големия им разход и постоянно повишаващите се цени на електроенергията. "Това открива възможности за реализирането на решения, които имат висока добавена стойност и сравнително кратък период за изплащане на инвестицията. Само до началото на 2022 г. сме реализирали проекти с над 4500 kWp инсталирана мощност", допълват от фирмата.

     
Източник: Глобал-Тест

Ключови думи: Глобал-Тест   testo   VEGA   Kobold   Casella   измервателна техника  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Е-книга Изкуствен интелект в индустрията
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...