Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

В София Тех Парк предстои събитие за симулациите в производството и ролята им в умната фабрика - 23.11.2022

23.11.2022   |   Начало»Събитията
 


На 5 декември 2022 г. от 15:00 ч. в зала Smart classroom на София Тех Парк ще се проведе нетуъркинг събитие, посветено на симулациите в производството и ролята им в умната фабрика. Организатори на събитието са Професионалната асоциация по роботика и автоматизация (ПАРА), B2N и Altair.

Сред акцентите ще бъдат ролята на данните в производството, начините за превръщане на информацията от машините в конкурентно предимство, необходимите инвестиции за въвеждане на изкуствен интелект в производството и др.

Участниците ще научат и какви технологии са необходими на бъдещите умни фабрики за проектиране и оптимизиране на високоефективни, иновативни, устойчиви продукти и процеси в един все по-свързан свят. Ще стане ясно още как може да се намалят необходимите цикли на проба и грешка преди създаването на един продукт, да се оптимизира използването на ресурси и да се премахне необходимостта от скъпи тестове в реална среда.

Останалите теми включват начините за намаляване на разходите за престой на машините в предприятията и увеличаване на ефективността и анализ на данни с помощта на изкуствен интелект.

Можете да се регистрирате за безплатно участие в събитието тук.

     
Източник: ПАРА; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ПАРА   B2N   Altair   умни фабрики   изкуствен интелект  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...