Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Advantech организира семинар за бъдещето на света на IoT на 24 февруари

22.02.2021   |   Събития
 

Партньорската конференция на Advantech на 24 февруари 2021 г. ще се фокусира върху тенденциите в света на IoT.

Участниците ще имат възможност да придобият задълбочено разбиране за бизнес стратегиите за бъдещето на IoT и как да разкриват нови бизнес възможности в различни IoT домейни, като вградени системи, AI, 5G и облачни изчисления. Ще бъдат представени нови стратегии за растеж и възможности за ускоряване на интеграцията на приложения посредством цифровата трансформация.

Програмата на Advantech Connect включва дискусии на теми като Индустриални IoT решения, Интелигентни градски решения и услуги, Edge + Решения за бъдещето на IoT, облачна платформа и решения за WISE екосистема.

Специален гост в откриващата част ще бъде авторът на бестселъра „Митът за Интернет на нещата“ Уилям Уеб. Предвидена е и панелна дискусия относно свързания опит: съвместно създаване на AIoT екосистемата за бъдещия успех.
Advantech Connect събира висши ръководители, бизнес и технически лидери от целия свят, за да проучи как те си представят бъдещето на IoT и доколко имат готовност за устойчиво посрещане на предизвикателствата му.

Можете да се регистрирате за участие в събитието тук.

     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Weid-Bul   Вайд-Бул   Advantech   IoT   AI   облачна платформа   AIoT  

Област: Автоматизация  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Събития

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...