Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Остават 10 дни до Robotics Strategy Forum 2020

12.10.2020   |   Събития
 

Остават 10 дни до провеждането на хибридния форум по роботика и автоматизация Robotics Strategy Forum 2020 (RSF 2020). Събитието ще се проведе на 22-ри октомври т. г. в София Тех Парк, като лекциите ще се излъчват онлайн на страниците на организатора - Професионалната асоциация по роботика и автоматизация (ПАРА), във Facebook и YouTube. TLL Media е сред медийните партньори на форума.

От 9:00 до 17:00 ч. ще има специална експо зона, разположена в сграда Инкубатор в София Тех Парк, в която ще могат да се разгледат различни видове индустриални и образователни роботи. Тази година Robotics Strategy Forum 2020 е фокусиран върху ролята на роботиката и общата картина на Балканите, както и как COVID-19 повлия на решенията за автоматизация на локалните предприемачи. В началото на събитието ще бъдат разгледани резултатите от анкетата за ролята на автоматизацията по време на пандемията, а в отделните панели акцент ще бъдат темите за технологичните трендове у нас, Европа и света, 5G, ролята на роботите в отделните сектори, иновациите, внедрявани у нас и на световно ниво, умните фабрики, колаборативните роботи, както и темата за дигитализацията по време на пандемия. Дискусионните панели ще се проведат на английски език.

Сред лекторите на събитието ще бъдат Христо Гилищаров, управител на FANUC България, Георги Грозданов, ръководител на Техническия инженерен център на Festo, Калоян Георгиев, ръководител екип и архитект IoT решения за автоматизация и енергиен мениджмънт в Schneider Electric и др.

RSF 2020 изисква безплатна, но задължителна регистрация, която може да направите тук.

     
Източник: ПАРА; Снимка: RSF 2020

Ключови думи: ПАРА   RSF 2020   ФЕСТО   FESTO   ФАНУК   FANUC   Schneider Electric   роботика   автоматизация  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...