Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

VEGA представи нови компактни нивомери за водния сектор

11.02.2020   |   Технологии
 

VEGA разшири портфолиото си от радарни нивомери с новата серия прибори VEGAPULS, информират от Глобал-Тест, представител на компанията в България.

"Сензорите с честота 80 GHz са разработени специално за високите изисквания на водния сектор и пречиствателните станции. Благодарение на oтличнoто фoкycиpaнe нa paдapния лъч се извъpшвaт нaдeждни измepвaния, независимо от температурните условия или наслояванията по сензора. Новата серия прибори се предлага като компактна серия без кабел и прибори с фиксиран кабел (IP68). Благодарение на 80 mm антена, ъгълът на лъча е само 3°, което означава, че радарният сензор получава ясни и отчетливи отражения от измерваната среда. Това прави измерването по-точно и по-надеждно",обясняват от Глобал-тест.

От компанията подчертават, че не е необходимо потискане на смущаващи сигнали, за разлика от ултразвуковите сензори, като новата серия прибори VEGAPULS не се влияе и от влага или замърсяване. Продуктите са подходящи за осъществяване на контрол на нивата, измерване на дебит в отворени канали или защита от препълване, допълват от Глобал-Тест.

     
Източник: Глобал-Тест

Ключови думи: Глобал-Тест   VEGA   нивомери   VEGAPULS  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...