Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ТУ-Габрово избира доставчик на измервателна апаратура

Технически университет-Габрово обяви обществена поръчка за доставка на лабораторна и измервателна апаратура по договор № BG05M2OP001-1.002-0023, Център за компетентност "Интелигентни мехатронни, eко- и енергоспестяващи системи и технологии", финансиран чрез Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" 2014-2020, по четири обособени позиции.

Предметът на поръчката включва доставка на гониофотометър, спектрорадиометър с интегрираща сфера, анализатор на ниско ниво за Real-Time Ethernet мрежи и 32-канален PC-базиран логически анализатор, както и на сервозадвижване с линеен двигател и асинхронен електродвигател с намалена консумация на електроенергия, с честотно управление. Срокът за изпълнение на доставката по всички обособени позиции не може да бъде по-дълъг от 50 календарни дни от сключване на договора.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 137 007,84 лв. без ДДС.
Крайният срок за подаване на оферти е 4 март т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ТУ-Габрово

Ключови думи: ТУ-Габрово   измервателна апаратура  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...