Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нова ценово ефективна сервосистема

14.01.2020   |   Технологии
 

Rockwell Automation представи новото сервозадвижване Kinetix 5100, мотор Kinetix TLP и кабел, които могат да функционират като система без контролер. Системата предоставя ценово ефективно решение за производителите на по-малки машини, информират от компанията.

Новото сервозадвижване Allen-Bradley Kinetix 5100 разполага с множество режими на управление, разширяващи диапазона на приложения за контрол на движението с висока скорост и ниско енергопотребление. Задвижването може да се използва с контролер Micro800, Logix контролер или самостоятелно, позволявайки на машинопроизводителите да изберат най-добрия начин на функциониране на продукта за тяхното приложение, подчертават от Rockwell Automation.

"Сервосистемата Kinetix 5100 е особено подходяща за малки до средно големи опаковъчни машини, нуждаещи се от ценово ефективно серво управление. Комбинацията от задвижването, мотора и кабела определя по-конкурентна цена на системата. Възможността производителите да избират продуктите въз основа на номиналната мощност на машините може да спести време и усилия и да позволи по-бързото им пускане на пазара. Благодарение на този подход и продуктово портфолио ускоряваме растежа си в Китай и развиващите се пазари", коментира Саймън Уонг, продуктов мениджър в Rockwell Automation.

Сервосистемата Kinetix 5100 може също да спомогне за повишаването на производителността на клиентите. Все по-широкото използване на SKU идентификатори е свързано с множество пренастройки, които често се извършват ръчно. Използвайки сервозадвижването Kinetix 5100, производителите могат да създадат моторизирана или автоматизирана система, която да ускори пренастройката, допълват от Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   сервосистема   сервозадвижване   Allen-Bradley   Kinetix 5100  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...