Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

София Тех Парк организира информационен ден по проект DIH²

08.10.2019   |   Събитията
 

На 18 октомври т. г. София Тех Парк организира информационн сесия по проект DIH². Събитието ще се проведе  в учебна лаборатория по "Роботика и автоматика" в Технически университет-София.

София Тех Парк е партньор и бенефициент по проекта чрез лабораториите по изкуствен интелект и CAD системи, Микронанолаб, лаборатория по киберсигурност, лаборатория 3D и бързо прототипиране.

DIH² е общоевропейска мрежа от 26 дигитални иновационни центрове за гъвкаво производство и е част от програма Хоризонт 2020 на Европейската комисия. Целта на проекта е мрежата да се разрастне до 170 DIHs до 2022 г. чрез насърчаване на технологичния трансфер между различни доставчици (стартиращи компании, изследователски и технологични центрове и др.) и крайни потребители (МСП и по-големи компании) в сферата на роботизираните решения за производството. 

     
Източник: София Тех Парк

Ключови думи: DIH²   София Тех Парк   роботика   ТУ-София  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...