Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Филкаб демонстрира продуктови иновации на Schneider Electric

05.07.2019   |   Събитията
 

На 25 юни т. г. във Филкаб се състоя Ден на Schneider Electric, по време на който бяха демонстрирани честотните регулатори ATV Process Multi Pump и приложението EcoStruxure AOA – Augmented Operator Adviser. Демонстрацията на ATV Process Multi Pump включваше симулация на процеси и проблеми, които присъстващите на семинара специалисти по индустриална автоматизация и поддръжка имаха възможността да отстранят в реално време.

Участниците в събитието се запознаха и с предимствата на технологията на добавената реалност в индустриалната поддръжка, сред които възможност за следене на параметрите на работещите помпи в реално време и получаване на информация за процедури по поддръжката им.

Системата EcoStruxure AOA – Augmented Operator Adviser е вече успешно въведена в експлоатация в производствените мощности на Schneider Electric в България, разказаха експертите от компанията. Сред отчетените ползи са спестяване на огромна част от времето за диагностика на машините, скъсяване на престоите им, повишаване на възвръщаемостта на вложените средства, както и по-лесно и бързо справяне с предизвикателствата по поддръжка на сложното оборудване.

     
Източник: Филкаб

Ключови думи: Филкаб   Filkab   Schneider Electric   ATV Process Multi Pump   EcoStruxure AOA  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...