Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

GR-EX 2019 представя тенденциите в индустриалната автоматизация

23.04.2019   |   Събития
 

Международното B2B изложение в областта на роботиката Global Robot Expo (GR-EX) ще се проведе на 8 и 9 май т. г. в Мадрид.

Посетителите на GR-EX 2019 ще имат възможността да се запознаят с последните разработки в областта на изкуствения интелект, обслужващите роботи, логистиката, дроновете и аерокосмическите технологии. Сред акцентите тази година ще бъдат колаборативни роботи, технологии за индустриален IoT, разширена реалност, адитивно производство, симулация, изчисления в облака, анализ на големи масиви от данни и др. Ще бъдат представени и интелигентни етикети, сензори и носими решения за логистичния сектор, както и технологии за машинно самообучение, автономни навигационни системи и виртуални среди.

Изложението се отличава със силно международно присъствие – предходното му издание привлече посетители от над 50 държави.

     
Източник: Global Robot Expo

Ключови думи: Global Robot Expo   роботи   колаборативни роботи   изкуствен интелект  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...