Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

GE Healthcare и Rockwell Automation си сътрудничат в автоматизацията на биопроцеси

09.04.2019   |   Бизнес
 

GE Healthcare и Rockwell Automation обединяват опита си в областта на автоматизацията и информационните технологии за подпомагане създаването на биопроцесни системи, отговарящи на изискванията на дигиталната епоха.

Двете компании ще подпомагат биофармацевтичните предприятия в създаването на гъвкави системи с възможност за надграждане, с фокус върху бързата реакция на пазарните нужди, добре организираните производствени технологии и адаптируемите производствени среди. GE Healthcare се присъедини и към партньорската програма на Rockwell Automation като производител на оригинално оборудване с цел предоставяне на най-добрите в класа разпределени системи за управление.

"Гъвкавите решения с възможност за надграждане са от критично значение за ефективното производство на по-малки партиди специализирани лекарства. Сътрудничеството ни с Rockwell Automation е неразделна част от стратегията ни, целяща затвърждаване на това, че иновативните ни решения отговарят на нуждите на ерата biopharma 4.0", коментира Кевин Сийвър, главен изпълнителен мениджър Биопроцесна автоматизация и дигитални технологии в GE Healthcare.

"Партньорството ни с GE Healthcare ще допринесе за увеличаване на гъвкавостта на биопроцесните операции. Присъединяването на компанията към партньорската ни програма ще подпомогне GE Healthcare в реализирането на свързаното предприятие, позволяващо отговарянето на нуждите от по-целеви лекарства и по-бързото пускане на продукти на пазара", заяви Фран Влодарчик, старши вицепрезидент на направление "Архитектури и софтуер" в Rockwell Automation.

 

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   GE Healthcare  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...