Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

GE Healthcare и Rockwell Automation си сътрудничат в автоматизацията на биопроцеси

09.04.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

GE Healthcare и Rockwell Automation обединяват опита си в областта на автоматизацията и информационните технологии за подпомагане създаването на биопроцесни системи, отговарящи на изискванията на дигиталната епоха.

Двете компании ще подпомагат биофармацевтичните предприятия в създаването на гъвкави системи с възможност за надграждане, с фокус върху бързата реакция на пазарните нужди, добре организираните производствени технологии и адаптируемите производствени среди. GE Healthcare се присъедини и към партньорската програма на Rockwell Automation като производител на оригинално оборудване с цел предоставяне на най-добрите в класа разпределени системи за управление.

"Гъвкавите решения с възможност за надграждане са от критично значение за ефективното производство на по-малки партиди специализирани лекарства. Сътрудничеството ни с Rockwell Automation е неразделна част от стратегията ни, целяща затвърждаване на това, че иновативните ни решения отговарят на нуждите на ерата biopharma 4.0", коментира Кевин Сийвър, главен изпълнителен мениджър Биопроцесна автоматизация и дигитални технологии в GE Healthcare.

"Партньорството ни с GE Healthcare ще допринесе за увеличаване на гъвкавостта на биопроцесните операции. Присъединяването на компанията към партньорската ни програма ще подпомогне GE Healthcare в реализирането на свързаното предприятие, позволяващо отговарянето на нуждите от по-целеви лекарства и по-бързото пускане на продукти на пазара", заяви Фран Влодарчик, старши вицепрезидент на направление "Архитектури и софтуер" в Rockwell Automation.

 

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   GE Healthcare  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Бизнес
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...