Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

WAGO представи решения за по-висока производителност на семинари в София и Пловдив - 08.04.2019

08.04.2019   |   Начало»Събитията
 

На 4 април в София и на 5 април т. г. в Пловдив WAGO България, Сивико и Lean Institute Bulgaria проведоха съвместен семинар на тема "Industry 4.0 – решения за повишаване на производителността".

След приветствия от организаторите, присъстващите имаха възможността да се запознаят с принципите на Lean производството, същността и типовете системи за индустриален контрол. Бяха представени основните технологични и лицензионни характеристики и SCADA и MES функционалностите на платформата Ignition, след което бе направена и демонстрация на Ignition SCADA.

В рамките на следобедния панел на семинара бяха разгледани интелигентните WAGO контролери от серията PFC, възможностите им за комуникация чрез MQTT и OPC/UA протоколи с Ignition, WAGO Cloud и др. Обсъдени бяха и системите за енергиен мониторинг и енергиен мениджмънт на WAGO, както и IIoT и индустриалните комуникационни мрежи.

     
Източник: WAGO

Ключови думи: WAGO   ВАГО   Сивико   Siviko   Lean Institute Bulgaria   Ignition  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...