Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Wago представи контролер PFC200 с универсален интерфейс PROFIBUS DP

WaGO разширява фамилията контролери PFC200 с нов PROFIBUS контролер с универсален интерфейс DP, съобщиха от компанията. Компактният контролер вече ще може безпроблемно да събира и обработва данни от различни участници в индустриална среда чрез мрежата PROFIBUS, както и ще осигурява бърза комуникация с датчиците и изпълнителните механизми на различни машини и съоръжения.
 
В допълнение към стандартното конструктивно изпълнение WAGO предлага на пазара PFC200 с универсален PROFIBUS интерфейс и във вариант за разширен температурен диапазон от -20 до 60 °C. Благодарение на това контролерът е особено подходящ за гъвкаво приложение в индустриалната автоматизация, както и в зони с повишени изисквания.
 
Като основни предимства на новия PFC200 контролер WaGO посочва безпроблемното събиране на данни от различни участници чрез мрежата PROFIBUS; операционната система в реално време Linux; възможността за интеграция на полеви устройства чрез PROFIBUS DP или един от I/O модулите, съобразена с индивидуалните особености и изисквания; цялостната защита чрез пакети за IT сигурност като SSL/TLS 1.2, SSH, VPN и защитна стена; другите интерфейси "на борда", като CANopen и RS-232/-485, както и опростеното програмиране и безопасна комуникация.
 
"С универсалния си интерфейс PROFIBUS DP контролерът е получил голям брой одобрения и допуски, което го прави подходящ за почти всяко приложение", коментират от компанията.
     
Източник: Wago

Ключови думи: Wago   Ваго   контролер   PFC200   PROFIBUS DP  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...