Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Wago представи контролер PFC200 с универсален интерфейс PROFIBUS DP

21.02.2017   |   Технологии
 
WaGO разширява фамилията контролери PFC200 с нов PROFIBUS контролер с универсален интерфейс DP, съобщиха от компанията. Компактният контролер вече ще може безпроблемно да събира и обработва данни от различни участници в индустриална среда чрез мрежата PROFIBUS, както и ще осигурява бърза комуникация с датчиците и изпълнителните механизми на различни машини и съоръжения.
 
В допълнение към стандартното конструктивно изпълнение WAGO предлага на пазара PFC200 с универсален PROFIBUS интерфейс и във вариант за разширен температурен диапазон от -20 до 60 °C. Благодарение на това контролерът е особено подходящ за гъвкаво приложение в индустриалната автоматизация, както и в зони с повишени изисквания.
 
Като основни предимства на новия PFC200 контролер WaGO посочва безпроблемното събиране на данни от различни участници чрез мрежата PROFIBUS; операционната система в реално време Linux; възможността за интеграция на полеви устройства чрез PROFIBUS DP или един от I/O модулите, съобразена с индивидуалните особености и изисквания; цялостната защита чрез пакети за IT сигурност като SSL/TLS 1.2, SSH, VPN и защитна стена; другите интерфейси "на борда", като CANopen и RS-232/-485, както и опростеното програмиране и безопасна комуникация.
 
"С универсалния си интерфейс PROFIBUS DP контролерът е получил голям брой одобрения и допуски, което го прави подходящ за почти всяко приложение", коментират от компанията.
     
Източник: Wago

Ключови думи: Wago   Ваго   контролер   PFC200   PROFIBUS DP  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...