Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Iconics презентира продуктови новости на семинар в София

19.03.2019   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 13 март т. г. Iconics проведе семинар на тема "Connected Intelligent for Smart Operations" в София, съобщиха от фирма Атикс, дистрибутор на Iconics за България.

Посетителите имаха възможност да се запознаят с най-новите решения, предлагани от американската фирма за софтуер за визуализация, разработени в тясно сътрудничество с Microsoft. Icоnics e шесткратен носител на наградата Microsoft Partner of the Year.

"Тенденциите в модерната автоматизация, изкуственият интелект, интернет на нещата променят традиционния вид на промишлеността. Компаниите са изложени на новите предизвикателства и само трансформиращите се организации могат да получат конкурентно предимство на пазара", коментираха от Атикс.

Специалният гост на семинара г-н Зденек Задак, директор продажби за Европа на Iconics, показа нагледно как софтуерът на Iconics за индустриален интернет на нещата (IIoT), разширена реалност и енергийно интелигентни сгради може да помогне на организациите "да направят невидимите неща видими". Участниците се запознаха с възможностите за анализ и контрол на производствените процеси в реално време чрез инструментите Energy AnalytiX, както и с приложението MobileHMI, което предоставя достъп от мобилния телефон до данни и отчети за HMI/SCADA или BI системата.

От нововъведенията имат възможност да се възползват индустрии като автомобилостроене, сградна автоматизация, хранително-вкусовата промишленост, производството, минното дело, нефтена и газова промишленост , фармацевтичната промишленост, транспорт, комунални услуги и добив на енергия, третиране на вода и отпадъчни води.

Презентация на свои успешни проекти с внедрен софтуер на Iconics направи фирма Кибернетика и кo.

     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Atics   ICONICS   Microsoft   Energy AnalytiX   MobileHMI  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...