Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Днес започна SPS IPC Drives 2018

27.11.2018   |   Събитията
 

Днес стартира 29-ото издание на изложението за индустриална автоматизацияна SPS IPC Drives. До 29 ноември близо 1700 изложители от цял ​​свят ще представят своите продукти и решения в изложбения център на Нюрнберг.

Както и през предходната година, Индустрия 4.0 и цифровите технологии са основни теми на събитието. Освен най-новите си продукти, изложителите демонстрират редица конкретни приложения за цифрова трансформация.

В палати 5 и 6 са представени софтуерни и цялостни ИТ решения за производството: индустриални уеб услуги, разработка и проектиране на виртуални продукти, цифрови бизнес платформи, облачни платформи, изчислителни облаци и др. Множество доставчици поставят акцент върху решенията за киберсигурност и демонстрират на своите щандове как компаниите могат да се защитят срещу онлайн атаки.

"Изложителите очакват поредното успешно издание на SPS IPC Drives - с допълнителна зала и нова основна тема: "Интелигентна и цифрова автоматизация". Тя подчертава конвергенцията между автоматизацията и ИТ, както и положителното развитие на изложението по отношение на прехода от индустриалната цифровизация към интегрираната автоматизация и Индустрия 4.0," изтъкна Кристиан Волф, председател на Консултативния съвет на изложителите.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   SPS IPC Drives   Франкфуртски панаир  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...