Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation разработи нови операторски терминали от фамилията PanelView

16.10.2018   |   Технологии
 
Rockwell Automation представи новите графични операторски терминали PanelView 5510, които спомагат за повишаване на производителността при големи приложения, осигуряват подобрена софтуерна интеграция, предлагат по-голяма свързаност и варианти с по-голям екран.
 
"PanelView 5510 са предназначени за потребители, нуждаещи се от висока степен на интеграция между HMI и контролера. Новите терминали са подходящо решение за крайни потребители и производители на оригинално оборудване, използващи големи приложения", обясни Майк Мориарти, продуктов мениджър в Rockwell Automation. 
 
Размерите на екрана на новия графичен терминал варират от 7 до 19 инча с опции за широк екран, работа с тъчпад и клавиатура. Налична е поддръжка на EtherNet/IP и Device-Level Ring (DLR) топологии и интегриран комутатор, чрез които се осигурява мрежова резервираност и се намалява времето на престой. Екранните бутони с бързодействие < 100msec. и подобрената навигация помагат да се увеличи ефективността на оператора.
 
Използвайки приложението Rockwell Software Studio 5000 View Designer, PanelView 5510 HMI предлага аларми, базирани на етикети в Logix контролерите, PDF четене на ръководства, терминален емулатор, VNC отдалечен достъп, анализ на данни в реално време и на архивни данни, допълниха още от компанията. Предстои представяне на нова версия Studio 5000 View Designer, която ще включва разширени функционалности, поддръжка на няколко контролера и архивен преглед на аларми.
     
Източник: Rockwell Automation,

Ключови думи: Rockwell Automation   PanelView 5510   операторски терминали   Rockwell Software Studio 5000 View Designer  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...