Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Шест компании се присъединяват към партньорската програма на Rockwell Automation

14.08.2018   |   Бизнес
 
Шест нови компании се присъединиха към партньорската програма на Rockwell Automation – PartnerNetwork, а един съществуващ член разшири обхвата си и вече обслужва региона на ЕМЕА, съобщиха от компанията. Програмата PartnerNetwork представлява мрежа от водещи доставчици на решения за автоматизация, дистрибутори, системни интегратори и ОЕМ производители.
 
Две от компаниите се присъединиха към ОЕМ партньорската програма в Северна Америка – това са DT Engineering, която предоставя самостоятелни и интегрирани системи за автоматизация, и Davron Technologies, която проектира и произвежда индустриални фурни и предоставя технологично оборудване за термична обработка.
 
Други две компании пък станаха част от програмата Solution Partner за квалифицирани системни интегратори, които използват технологии на Rockwell Automation с цел подпомагане на други фирми да намалят проектните си рискове. Това са Brock Solutions – специалист в проектирането, изграждането и внедряването на решения за автоматизация и производствени изпълнителни системи (MES), и McRae Integration – интегратор на системи за управление с акцент на пивоварната индустрия.
 
Програмата Encompass Partner пък приветства Ocean Data Systems, производителя на софтуера за автоматизирано отчитане и анализ на данни Dream Report, и фирмата Maplesoft, която предлага симулационни инструменти и услуги за намаляване на развойния риск и по-ниски разходи. Освен това съществуващият член на Encompass Partner, Zebra Technologies, се разшири до региона на ЕМЕА.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   PartnerNetwork   DT Engineering   Davron Technologies   Brock Solutions   McRae Integration   Ocean Data Systems   Maplesoft  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...