Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Шест компании се присъединяват към партньорската програма на Rockwell Automation

14.08.2018   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Шест нови компании се присъединиха към партньорската програма на Rockwell Automation – PartnerNetwork, а един съществуващ член разшири обхвата си и вече обслужва региона на ЕМЕА, съобщиха от компанията. Програмата PartnerNetwork представлява мрежа от водещи доставчици на решения за автоматизация, дистрибутори, системни интегратори и ОЕМ производители.
 
Две от компаниите се присъединиха към ОЕМ партньорската програма в Северна Америка – това са DT Engineering, която предоставя самостоятелни и интегрирани системи за автоматизация, и Davron Technologies, която проектира и произвежда индустриални фурни и предоставя технологично оборудване за термична обработка.
 
Други две компании пък станаха част от програмата Solution Partner за квалифицирани системни интегратори, които използват технологии на Rockwell Automation с цел подпомагане на други фирми да намалят проектните си рискове. Това са Brock Solutions – специалист в проектирането, изграждането и внедряването на решения за автоматизация и производствени изпълнителни системи (MES), и McRae Integration – интегратор на системи за управление с акцент на пивоварната индустрия.
 
Програмата Encompass Partner пък приветства Ocean Data Systems, производителя на софтуера за автоматизирано отчитане и анализ на данни Dream Report, и фирмата Maplesoft, която предлага симулационни инструменти и услуги за намаляване на развойния риск и по-ниски разходи. Освен това съществуващият член на Encompass Partner, Zebra Technologies, се разшири до региона на ЕМЕА.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   PartnerNetwork   DT Engineering   Davron Technologies   Brock Solutions   McRae Integration   Ocean Data Systems   Maplesoft  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Бизнес
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...