Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обнови HMI софтуера FactoryTalk View

Rockwell Automation актуализира HMI софтуера си FactoryTalk View, за да позволи на служителите по-добре да управляват и поддържат своите системи. Новите функции във версията 10.0 на софтуера включват по-широк достъп до информация, поддръжка на нови мобилни устройства и подобрена междусистемна интеграция за по-голяма производителност.
 
Операторите вече могат да използват инструмента TrendPro в софтуера FactoryTalk View Site Edition (SE), за да визуализират информация за аларми върху данни за трендове и променливи. Тази функция позволява съчетаването на алармени известия със стойностите в конкретна точка с цел ускоряване на отстраняването на неизправности. Операторите могат да използват инструмента и за да запазват и споделят ad hoc трендове с други работници.
 
Версия 10.0 въвежда и ThinManager програмата за вход във FactoryTalk View платформата, тъй като преди това потребителите трябваше да се регистрират отделно в двете системи, поясняват от Rockwell. За процесните индустрии софтуерът въвежда структура за управление на необичайни ситуации (ASM multi-monitor framework), с която операторите могат да разглеждат данни на няколко екрана.
 
Друга новост предоставя софтуера ViewPoint 10.0, чрез който вече е възможно разглеждането на FactoryTalk Alarms and Events на мобилни устройства. От компанията споделят още, че в новата версия са включени подобрения в дизайна и времето на работа на програмата, които повишават ефективността и производителността.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   FactoryTalk View   HMI софтуер   TrendPro    

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...