Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обнови HMI софтуера FactoryTalk View

17.04.2018   |   Технологии
 
Rockwell Automation актуализира HMI софтуера си FactoryTalk View, за да позволи на служителите по-добре да управляват и поддържат своите системи. Новите функции във версията 10.0 на софтуера включват по-широк достъп до информация, поддръжка на нови мобилни устройства и подобрена междусистемна интеграция за по-голяма производителност.
 
Операторите вече могат да използват инструмента TrendPro в софтуера FactoryTalk View Site Edition (SE), за да визуализират информация за аларми върху данни за трендове и променливи. Тази функция позволява съчетаването на алармени известия със стойностите в конкретна точка с цел ускоряване на отстраняването на неизправности. Операторите могат да използват инструмента и за да запазват и споделят ad hoc трендове с други работници.
 
Версия 10.0 въвежда и ThinManager програмата за вход във FactoryTalk View платформата, тъй като преди това потребителите трябваше да се регистрират отделно в двете системи, поясняват от Rockwell. За процесните индустрии софтуерът въвежда структура за управление на необичайни ситуации (ASM multi-monitor framework), с която операторите могат да разглеждат данни на няколко екрана.
 
Друга новост предоставя софтуера ViewPoint 10.0, чрез който вече е възможно разглеждането на FactoryTalk Alarms and Events на мобилни устройства. От компанията споделят още, че в новата версия са включени подобрения в дизайна и времето на работа на програмата, които повишават ефективността и производителността.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   FactoryTalk View   HMI софтуер   TrendPro    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...