Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Софтуерът на Iconics MobileHMI спечели отличие на Control Engineering

20.02.2018   |   Бизнес
 
Продуктът MobileHMI на Iconics спечели наградата Engineers’ Choice Award за 2018 г. в категорията "Софтуер - Мобилни приложения за управление, автоматизация и измервателни уреди", съобщиха от фирма Атикс, представител на Iconics в България.
 
MobileHMI пренася HMI/SCADA технологията на Iconics на таблет, смартфон, браузър или уеб базирано устройство. Чрез него могат да се визуализират, анализират, включват в облак и архивират данните.
 
С новата версия MobileHMI 10.95 потребителите могат да взаимодействат със своята SCADA информация по нов начин, използвайки устройството HoloLens на Microsoft за смесена реалност. 
 
"С нея Iconics предлага уникална иновация, представяйки 3D преживяване на добавената реалност. Удобният за потребителите мобилен софтуер с лесни инструменти за конфигуриране поставя контекстуалната информация на необходимото място, предоставяйки повече и по-бързи данни за потребителите. Иновативният Holographic Machine Interface на Iconics предоставя на потребителите 2D и 3D холограми, чрез които те взаимодействат дигитално с техниката в среда със смесена реалност. Потребителите имат възможност да импортират вече съществуващи 3D модели и smart символи с цел бърз старт и работа на приложението", разказаха от компанията.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Iconics   MobileHMI   SCADA   Microsoft   награда   Control Engineering  

SAT
Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...