Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Iconics представи нов софтуер за автоматизация с поддръжка на различни операционни системи - 23.01.2018

23.01.2018   |   Начало»Технологии
 
Глобалният доставчик на софтуер за автоматизация и петкратeн носител на наградата Microsoft Partner of the Year Iconics пусна на пазара новия си софтуерен пакет IoT WorX™ Industrial Internet of Things (IIoT). Компанията предлага OPCUA и BACnet сертифицирани решения за визуализация и анализ за разнообразни приложения в енергетиката, производството, индустриалната и сградната автоматизация.
 
Софтуерът включва поддръжка на няколко операционни системи, включително Windows 10 IoT Enterprise и Windows 10 IoT Core, както и на голямо разнообразие от вградени в Linux операционни системи, включително Ubuntu и Raspbian. Сертифицирани за IoT WorX са също CentOS 7, OracleLinux 7, Fedora 25, Fedora 26, Debian 8.7 orlaterversions, openSUSE 42.2 orlaterversions, SUSE Enterprise Linux (SLES) 12 SP2 orlaterversions и др.
 
"Потребителите могат да се свържат с почти всяка техника за автоматизация чрез поддържани индустриални протоколи като BACnet, SNMP, Modbus, OPCUA и класически OPC Tunneling. Решението IoT на Iconics се възползва максимално от облачните услуги на Microsoft Azure, за да осигури глобална видимост, мащабируемост и надеждност. Стандартните приложения на ICONICS в облак като GENESIS64™, HyperHistorian™, AnalytiX® и други могат да се използват незабавно. Опционалните услуги на Microsoft Azure, като PowerBI и MachineLearning, също могат да бъдат интегрирани, за да осигурят по-голяма дълбочина на анализа", поясниха от фирма Атикс, представител на Iconics у нас.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   ICONICS   IIoT   IoT WorX   операционни системи   Microsoft   Microsoft Azure  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...