Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Leuze electronic се присъедини към програмата Microsoft Azure Certified for IoT

05.12.2017   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Leuze electronic започна работа в тясно сътрудничество с Microsoft с цел ускоряване на IoT решения. Компанията се присъедини към Microsoft Azure Certified - програмата, която помага на клиентите да стимулират растежа на бизнеса си, като осигурява работа или съвместимост на приложението с платформата Microsoft Azure. Потвърденият хардуер и софтуер подобряват оперативната съвместимост и позволяват ускоряване на процесите до началото на производство. С тази стъпка производителят на сензори за детекция и идентификация и безопасност гарантира, че клиентите ще получат бързи IoT решения с хардуер и софтуер, предварително тествани и проверени за работа с Microsoft Azure IoT услуги.
 
"Leuze electronic се концентрира главно върху интралогистиката, опаковъчната индустрия, производството на металообработващи машини, автомобилната индустрия и медицинските технологии. Дългогодишният опит на компанията в областта на свързаност на сензорите го превръща в  пионер и фактор за Индустрия 4.0. Свързвайки се с Microsoft Azure, Leuze electronic създава инфраструктурата за предсказуема поддръжка и машинно самообучение за сензори", поясняват от компанията.
 
Избирайки програмата Microsoft Azure Certified for IoT, клиентите могат да спестят време и усилия по отношение на спецификация на проекта и офериране, избирайки сертифицирани устройства и платформи, които са тествани за готовност, съвместимост и използваемост с Microsoft Azure IoT Suite.
 
"Сертифицирането за  IoT увеличава доверието на клиентите в сигурна и стабилна връзка с облак. Намаляването на обичайното персонализиране, което се изисква за постигане на съвместимост, гарантира бързия старт на  решението", допълниха Leuze electronic.
     
Източник: Атикс; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Атикс   Leuze electronic   Microsoft Azure Certified for IoT   Интернет на нещата  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...