Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Отварят нова изложбена зала на SPC IPC Drives 2017 - 12.09.2017

12.09.2017   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
За първи път посетителите на изложението SPS IPC Drives в Нюрнберг, Германия, ще могат да разгледат разнообразни продукти и технологии в областта на електрозадвижванията и индустриалната автоматизация в общо 16 изложбени зали, съобщиха организаторите от Messe Frankfurt.
 
Тазгодишното издание, което ще се проведе от 28 до 30 ноември, се отличава с нова Зала 6, специално посветена на софтуерните и IT иновациите в производството. Темата за механична инфраструктура, която досега се помещаваше в Зала 6, ще може да бъде разгледана в Зала 2, при доставчиците на индустриални комуникационни системи, а също така и в изцяло новата Зала 10.1.
 
"В ерата на цифровата трансформация, информационните технологии и автоматизацията все повече и повече се сливат, което ще бъде отразено и на тазгодишното изложение SPS IPC Drives", обясни вицепрезидентът на SPS IPC Drives в Messe Frankfurt Силк Шултц-Мецнер. 
 
Двете нива на Зала 10 – 10.0 и новото ниво 10.1 – ще са посветени на изложбени теми като: Решения за управление; Интерфейсна технология; Механична инфраструктура; Индустриално комуникация.
     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   SPS IPC Drives   индустриалната автоматизация   IT   информационни технологии  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...